Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Humøret stiger i Ældre Sagen

Salg af billetter fra 8. februar

Humøret stiger i Ældre Sagen!

Sidder du og keder dig sådan en eftermiddag i februar, hvor det er gråt og trist derude, og stemningen er i bund, så kom ud af lænestolen og mød op i Ældre Sagen, Hyldegårdsvej 42, 2. sal, Ringsted den 27. februar kl. 14.00, hvor farmaceut og foredragsholder Erik Aksel Ejner Lindgren kommer på besøg med sit foredrag ”Et Glas Humørpiller!”

Erik Aksel Ejner Lindgren lover motion for smilebåndet, ømhed i lattermusklerne, ondt i maven af grin med fare for latterkrampe og advarer desuden om, at denne tilstand kan skabe afhængighed!

Med skæve citater og anekdoter, humor på gadeplan tilsat lidt Storm P og blandet af foredragsholderen til en forrygende cocktail kan der ganske afgjort opstå bivirkninger, men bare rolig, det vil der helt sikkert blive rådet bod på, når der i den indlagte pause for igen at få styr på koncepterne serveres en god kop kaffe med kage på sidetallerkenen!

Billetter til foredraget kan købes fra torsdag den 8. februar 2024 i kontortiden kl. 10.00-12.00 på Ældre Sagens kontor i Hyldegården enten ved personligt fremmøde eller via telefon 20364462. I sidstnævnte tilfælde med straksbetaling via MobilePay.

Ældre Sagen ser frem til en forrygende morsom eftermiddag som afslutning på foredragssæsonen 2023-2024.

CO 15.01.24

Sidst opdateret 26.01.2024