Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Shubiforsjov

Udsolgt

Så er der ”Shubiforsjov” i Ældre Sagen.

Tirsdag den 19. december 2023 kl. 14.00-16.00 besøger duoen ”Shubiforsjov” Ældre Sagen i Borgerstuen, Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, Ringsted med deres festlige show!

Hvem elsker ikke Shu-bi-duas uforglemmelige sange om Hvalen Hvalborg, Fed Rock, Vuffelivov, Sexchikane og mange andre?

Nu kan den fest, der sluttede med forsanger Michael Bundesens død, fortsætte med Shu-bi-dua DUO, som består af de to entusiastiske Shu-bi-dua elskere Claus Petersen og Mikkel Henriksen. Med disse passionerede musikere på plakaten er der dømt musikalsk hygge, hvor publikum uanset alder kan synge med på de mange hits, som det navnkundige band udsendte.

Alle ældre, der ellers ikke for ofte kommer i byen, er hermed inviteret til at booke en plads ved personlig henvendelse på Ældre Sagens kontor i Hyldegården 2. sal eller via telefon til tlf.nr. 2036 4462 i kontortiden torsdage kl. 10.00-12.00. Billetsalget er påbegyndt, men fortsætter selvfølgelig kommende torsdage, til alle pladser er udsolgt.

Ældre Sagen, Ringsted glæder sig til et festligt genhør med de glade melodier og finurlige tekster sammen med et julefeststemt publikum, der måske undervejs kan lokkes til en lille svingom mellem de dækkede kaffeborde!

Sidst opdateret 22.12.2023