Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Juletur til Rostock

Salg af billetter fra 26. oktober

Juletur til Rostock med Ældre Sagen.

Ældre Sagen, Ringsted inviterer i samarbejde med Edelskov Bus A/S medlemmerne til deltagelse i juletur til Rostock tirsdag den 5. december 2023.

Der er altid noget helt specielt over de tyske julemarkeder, som med deres opstemte lyde af mange mennesker blandet med den traditionelle julemusik og duftene af alskens madvarer, Glühwein og brændte mandler uvilkårligt får julestemningen til at stige hos enhver, der har oplevet dem.

Den mulighed kommer nu til Ældre Sagens medlemmer, når foreningen med start fra Sct. Bendts Kirkeplads kl. 06.30 påbegynder busturen til i første omgang færgeoverfarten Gedser-Rostock, hvor morgenbuffeten venter ombord.

Efter et par timers sejlads og en kort bustur nås den gamle, charmerende hansestad Rostock, hvor julemarkedet med masser af indkøbsmuligheder i gågadesystemet i byen aflægges et besøg. Her er der god tid til at komme omkring og nyde det glade folkeliv, inden turen går mod BorderShop og de lokkende toldfrie udbud.

Kl. 15.45 sejler færgen retur til Gedser. Er man her interesseret i endnu en dejlig buffet, kan denne tilkøbes ud over almindelig turpris.

Billetter til udflugten bliver sat til salg i Ældre Sagens lokaler i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, 2.sal torsdag den 26. oktober 2023. Kø-numre udleveres fra kl. 09.00 (dog max 2 billetter pr. nummer) og salget starter kl. 09.15. Der betales kontant eller via MobilePay.

Man kan desuden ringe til kontoret på 40200940 fra kl. 09.15 og få et kø-nummer! Der tages dog forbehold for, at billetterne kan være udsolgt forinden!!

Ældre Sagen, Ringsted glæder sig til med denne tur at varsle julens komme og gør opmærksom på, at deltagerne skal huske at medbringe gyldigt pas.

 

CO/ 06.10.23 

Sidst opdateret 22.12.2023