Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Kongehuset

Salg af billetter fra 2. november

”Kongehuset” i Ældre Sagen.

Nej, desværre! Ældre Sagen får ikke besøg af majestæterne, men fotograf Henrik Hildebrandt kan med sine fotos og sit foredrag om Kongehuset være en fin erstatning, og Ældre Sagen, Ringsted glæder sig da også vældigt over at kunne byde denne dygtige og alsidige fotograf og foredragsholder velkommen, når han onsdag den 22. november 2023 kl. 14.00 kommer på besøg i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, 2. sal, Ringsted.

Henrik Hildebrandt har siden sine tidlige teenageår haft et kamera i hænderne og med det været fascineret af at fange det rigtige moment, netop det – måske - uopnåelige øjeblik, og har således været tæt på brændpunkter og store personligheder.

Ud over flere fotobøger som bl.a. ”Kongehuset i det nye årtusind” og ”Danmark i glimt - 40 år i fotografiets tjeneste” har Henrik Hildebrandt bidraget med masser af billeder til pressen i ind- og udland, og man kan godt blive lidt stakåndet, når Henrik fortæller om alle de berømtheder, det være sig kongelige, musikere, præsidenter eller skuespillere, han har mødt på sin vej.

Henrik Hildebrandt vil med sit foredrag, sine anekdoter og billeder bringe inspiration og positivitet til sine tilhørere i troen på, at alting lykkes, hvis man vil det tilstrækkeligt.

Billetsalget til arrangementet starter torsdag den 2. november 2023 i kontortiden kl. 10.00-12.00 på ovennævnte adresse ved personlig henvendelse eller over telefon på 20364462. I sidstnævnte tilfælde ved straksbetaling via MobilePay.

I dagens festlige anledning byder Ældre Sagen på en kop café royale med kage på sidetallerkenen.

 

CO/15.10.23

 

Sidst opdateret 22.12.2023