Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Hjælp jeg skal til Afrika den 24. oktober

Salg af billetter fra 5. oktober

”Hjælp jeg skal til Afrika” i Ældre Sagen.

Tirsdag den 24. oktober 2023 kl. 14.00 er der foredrag i Ældre Sagens lokaler i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, Ringsted ved forfatter Kim Højgaard Rasmussen, som med udgangspunkt i sin bog ”Hjælp, jeg skal til Afrika” vil berette om de særprægede, uventede og ind imellem risikable situationer, han har befundet sig i på sine rejser i embeds medfør rundt omkring i Afrika, uanset om rejsen blev foretaget med fly, bil eller tog.

Kim Højgaard Rasmussen, som nu er bosat i Danmark, har levet og arbejdet 23 år i Afrika og har rejst på kontinentet siden 1979, så der er masser af erfaringer at øse af, når Kim Højgaard Rasmussen fortæller om, hvad der let kan gå galt under de fremmede forhold, hvordan det er at arbejde et sted, hvor man uforvarende kan risikere at blive involveret i korruptionssager, og hvor fyringer af medarbejdere kan medføre dødstrusler! Kort fortalt: Hvordan det er at begå sig i en meget anderledes og langt mere uforudsigelig kultur end den danske.

Billetsalget til foredraget begynder den 5. oktober i kontortiden torsdage kl. 10.00-12.00 på ovennævnte adresse ved personlig henvendelse eller over telefon på nummer 2036 4462. I sidstnævnte tilfælde med straksbetaling via MobilePay.

Lur mig, om ikke Ældre Sagen byder de fremmødte på en kop afrikansk mokka til at understøtte og krydre denne begivenhed!

CO/20.09.23

Sidst opdateret 19.11.2023