Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Truxa og Gulli den 12. september

Trylleri og foredrag i Ældre Sagen.

Tirsdag den 12. september 2023 kl 19.00 kommer foredragsholder, tryllekunstner og forfatter Michael Frederiksen forbi Ældre Sagen i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, Ringsted og fortæller om den navnkundige Truxa og dennes hustru, Gulli, der i mere end 50 år bogstaveligt talt tryllebandt deres skandinaviske publikum med deres tankelæsningsnumre og tryllekunster og ikke mindst i DR monopolets tid forbavsede og imponerede danskerne og gav dem noget at tale om.

Med udgangspunkt i sin anmelderroste biografi om illusionisten Truxa beretter Michael Frederiksen gennem ord, billeder og magi om Truxas liv som artist i krigsårene og efterkrigstidens Danmark, om hans færden med personligheder som Jane Horney, Ib Schönberg, Uri Geller og Oluf Palme, om skandaler, der blev vendt til succeser, og om hvordan Truxa ryddede forsider i mere end 5 årtier og på godt og ondt var en mester i såvel PR som manipulation.

Billetsalget til den magiske begivenhed begynder i Ældre Sagens lokaler på ovennævnte adresse den 24. august 2023 i kontortiden torsdage kl. 10.00-12.00 ved personlig henvendelse eller over telefon på nummer 2036 4462. I sidstnævnte tilfælde med straksbetaling via MobilePay. Det er også muligt til denne begivenhed at købe billetterne på lokalafdelingens hjemmeside!

Ældre Sagen byder som sædvanlig på kaffe og kage til de fremmødte.

7. august 2023/CO

Sidst opdateret 19.11.2023