Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Bakken og Korsbæk den 9. september

Salg af billetter fra 27. april. Sidste frist for køb af billetter 1. juni.

Besøg Bakken og Korsbæk med Ældre Sagen.

Hvem husker ikke det mangfoldige persongalleri i Lise Nørgaards TV serie Matador, og hvor mange gange har man ikke glædet sig over gensynet med alle disse kære i de mange genudsendelser, som er blevet bragt, efter at serien for første gang lagde landet øde i slutningen af november 1978?

Her i 45-års jubilæet for den navnkundige serie indbyder Ældre Sagen sine medlemmer til et nostalgisk gensyn med den velkendte by, som er genopført på Dyrehavsbakken med dens gader og stræder, bygninger og facader, interiører, dekorationer og rekvisitter hentet fra Matadoruniverset.

Her kan man som besøgende opleve den helt særlige Matadorstemning på byens hyggelige beværtning, genopleve musikken og møde de elskede karakterer fra Korsbæk.

Edelskov bussen afgår den 9. september 2023 kl. 11.30 fra Sct. Bendts Kirkeplads og kører direkte til Bakken og Korsbæk, hvor frokosten indtages i Jernbanerestauranten, hvorefter der bliver tid til på egen hånd at opleve sensommerstemningen i verdens ældste forlystelsespark inden en times rundvisning i Korsbæk.

Kl. 19.00 forventes selskabet atter at være tilbage i Ringsted.

Salget af billetter starter allerede torsdag den 27. april 2023 kl. 10.00 i Ældre Sagens kontor på 2. sal (der er elevator!) i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, Ringsted med udlevering af kø-numre fra kl. 09.00. Max. 2 billetter pr. nummer. Sidste frist for køb af billetter er den 1. juni.

 

CO/10.04.23

Sidst opdateret 19.11.2023