Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Lyt til indbrudseksperten den 19. april

Salg af billetter fra 30. marts

Lyt til indbrudseksperten i Ældre Sagen.

Har man oplevet indbrud i sit kvarter, eller er man bange for at komme til at opleve det, så er det en god ide at dukke op i Ældre Sagens lokaler den 19. april 2023 kl. 14.00 og lytte til ”Bo Trygt” ekspert, Bent Nicolajsen, der i sit foredrag ”Indbrudsforebyggelse” vil fortælle om, hvordan man på bedste vis sikrer sig imod indbrud og hjælper hinanden til at forebygge disse.

Bent Nicolajsen vil tage udgangspunkt i netop Ringsted og den lokale situation, der er gældende for dette område. Han vil fremvise de bedste sikringsmuligheder, udlevere diverse materialer og komme ind på, hvordan en indbrudstyv tænker og arbejder. Der bliver masser af muligheder for at stille spørgsmål, ligesom eksperten medbringer forskelligt materiale med information, som man kan tage med hjem.

”Bo Trygt” er en indsats skabt af Trygfonden og Foreningen Realdania i samarbejde med Videncentret Bolius og Det Kriminalkpræventive Råd.

Tilmelding til foredraget finder sted i kontortiden kl. 10.00-12.00 på Ældre Sagens kontor i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, Ringsted fra torsdag den 30. marts 2023 enten ved personligt fremmøde eller ved telefonisk kontakt på 2036 4462. I sidstnævnte tilfælde ved straksbetaling via MobilePay.

Mød gerne op i tryg forvisning om, at Ældre Sagen byder på kaffe og kage undervejs.

Sidst opdateret 19.11.2023