Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Det du ikke vil vide den 28. marts

Tilmelding fra den 9. marts

”Det, du ikke vil vide!” Foredrag ved Birgithe Kosovic i Ældre Sagen.

Den 28. marts 2023 kl. 14.00-16.30 får Ældre Sagen besøg af den kendte forfatter og foredragsholder Birgithe Kosovic, som én gang tidligere med stor succes har gæstet foreningen med sit foredrag om Erik Scavenius og dennes rolle under den tyske besættelse af Danmark.

Denne gang tager den 50 årige forfatter med dansk mor og serbisk far udgangspunkt i sin autofiktive roman ”Det , du ikke vil vide”, som tegner et billede af, hvordan det er for et barn med den nævnte baggrund at vokse op på Vestegnen i 1980´erne. Her rejser Birgithe Kosovic spørgsmålene til sin familehistorie om, hvad det vil sige at høre til, hvad man må og ikke må, og hvad der egentlig vil ske, hvis man gør det alligevel?

Birgithe Kosovic fortæller om at vokse op i et hjem præget af faderens vrede, der er en trussel gennem hele Birgithes opvækst, og som er livsødelæggende for familien.

Måske tegnes der en historie om mislykket integration, eller måske er det bare en fortælling om en helt almindelig familie? Birgithe Kosovic kredser sig i sin fortælling ind på svarene, der alle peger i samme retning: Hvordan man knytter sig til nogen, der bliver ved med at være vred?

Birgithe Kosovics beretning handler således om grænseoverskridende kærlighed og kampen for frisættelse.

Tilhørerne inviteres meget tæt på den passionerede og autentiske fortæller, og ingen går upåvirkede fra dette vedkommende, litterære foredrag!

Billetter kan købes ved personlig henvendelse på Ældre Sagens kontor i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, Ringsted i kontortiden torsdage klokken 10.00-12.00 fra den 9. marts 2023. Der betales kontant eller ved telefonisk henvendelse på 2036 4462 via MobilePay.

Ældre Sagen byder på en kop kaffe med kage undervejs!

Sidst opdateret 19.11.2023