Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Bustur til Fleggaard i Harrislee

Tag på juleindkøb med Ældre Sagen!

Det er godt nok rart at være i god tid og ikke mindst, når det gælder juleforberedelserne, for før man aner det, står julen for døren med dens mange gøremål, og så er det fint at have været forudseende og på bedste og billigste måde at have overstået mange af de indkøb, som julen fordrer, og hvorfor ikke klare dem i skøn og hyggelig samdrægtighed med ligesindede på en tur syd for grænsen?

Derfor inviterer Ældre Sagen, Ringsted i samarbejde med Edelskov Grupperejser A/S sine medlemmer til en bustur til Fleggaard i Harrislee, Tyskland med afgang fra Sct. Bendts Kirkeplads den 22. november 2022 kl. 07.30.

Turen går over Storebæltsbroen, byder på to timers indkøbsoplevelse i Harrislee og derefter en storslået julemiddag på Frøslev Kro, inden kursen sættes mod Ringsted med formodet ankomst kl. 17.30.

Bindende tilmelding til udflugten foretages den 13. oktober 2022 kl. 10.00 på Ældre Sagens kontor i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, Ringsted. Der udleveres kø-numre fra kl. 09.00, dog max 2 pr. person. Der betales kontant eller via MobilePay.

Ældre Sagen gør opmærksom på, at man skal huske pas eller billedlegitimation til turen og ser frem til en udflugt i rart selskab, med god mad og hjembragte, bugnende julekurve.

 

CO/27.09.22

Sidst opdateret 19.10.2022