Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Håndlæsning

Der er mere mellem himmel og jord, end man aner, og der er mere at se i håndens linjer end en masse forvirrede streger på kryds og tværs over håndfladen, siger nogle, men kan det nu være rigtigt?

Det vil Poul Lytken, som er uddannet håndlæser, gøre sit publikum klog på, når han onsdag den 12. oktober 2022 kl. 14.00 kommer på besøg i Ældre Sagens lokaler i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, Ringsted med sit foredrag ”Håndlæsning, historie og linjernes spejl af sjælen”.

Kan man virkelig ved at læse i hånden bestemme menneskers livsbane, vurdere deres muligheder for lykke i tilværelsen, blive opmærksom på egen fortid, acceptere sin nutid og få oplysninger om muligheder i fremtiden?

Det er dette specielle og anderledes univers, Ældre Sagen vil åbne ved at lade Poul Lytken tage, om man så må sige, hånd i hanke med de fremmødtes skæbne, når han i sit spændende, underholdende og også morsomme foredrag gennemgår håndlæsningens historie, fortæller om de primære linjer i hænderne, forklarer deres betydning som et sjælens spejl og kommer frem til, hvad der således kan læses i dem.

Tilmelding finder sted torsdag den 22. september 2022 i kontortiden mellem kl. 10.00 og 12.00 på ovennævnte adresse enten ved personligt fremmøde eller via telefon på nummer 2036 4462, i sidstnævnte tilfælde med straksbetaling over Mobile Pay.

Ældre Sagen ser frem til et sjældent blik ind i den alternative verden og giver en hjælpende hånd med serveringen af kaffe og kage undervejs.

 

CO/29.08.22. 

 

Sidst opdateret 19.10.2022