Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Endnu en 1-dags tur til Sprogø 13. august

For anden gang i år bliver det muligt for medlemmer af Ældre Sagen at komme på tur til Sprogø, øen i Storebælt som man ellers suser forbi i sin bil på motorvejen mellem Sjælland og Fyn.

Her lå i fordums tid Valdemar den Stores gamle borg, som skulle værne landet mod de fæle, vendiske sørøvere og senere et hjem for de ulykkelige kvinder, der helt frem til 1961 måtte tilbringe år i isolation derude efter at ”være kommet galt af sted”, som det hed.

Ældre Sagen tilbyder således i samarbejde med Edelskov Busrejser A/S en endagstur, der bringer deltagerne tættere på de mange spændende og interessante historier om øen og giver dermed adgang til et sted, der ellers er lukket for besøgende.

Med afgang fra Sct. Bendts Kirkeplads lørdag den 13. august 2022 kl.09.00 og med servering af et rundstykke og en kop kaffe undervejs køres direkte til Halsskov, hvor turens guide stiger på og tager selskabet med på en spændende rejse til såvel det gamle som det nye Sprogø. Efter ca. 3 timers rundvisning tages afsked med guiden, hvorefter frokosten indtages på Restaurant Sommerlyst, der ligger smukt placeret i Korsør Lystskov.

Deltagerne forventes at være retur i Ringsted kl.16.00.

 

Tilmelding til udflugten finder sted torsdag den 30. juni 2022 kl.10.00 på Ældre Sagens kontor i Hyldegården, Hyldegårdvej 42, Ringsted. Der udleveres køn-umre fra kl.09.00, dog max 2 billetter pr. nummer. Der betales kontant eller via Mobile Pay. Prisen for denne tur er 610 kr.

Der gøres opmærksom på, at turen ikke er egnet for gangbesværede, og at deltagerantallet er begrænset til 52!

 

Sidst opdateret 19.10.2022