Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Referat fra årsmødet

Referat af årsmøde i Ældre Sagen, Ringsted i Anlægspavillonen 20. marts 2019.

Mødet indledtes med foredrag af Anette Gudum, der fortalte om Ældre Sagens nationale indsats for at få indflydelse på arbejdet på Christiansborg. Anette Gudum repræsenterer således en gruppe på 25 medarbejdere i Ældre Sagens hovedstyrelse i København, hvis opgave det er at grave sig ned i sager af betydning for ældre i Danmark og forsyne Ældre Sagens forhandlere med skudsikre fakta, som kan forelægges politikerne fx i den kommende valgperiode.

Herefter blev der taget hul på dagsordenen ifølge vedtægterne:

1. Valg af dirigent: Thomas Thomsen blev valgt.

2. Beretning om lokalbestyrelsens virksomhed til godkendelse samt uddeling af årsnåle til netværkere:

Torkil Bro (TB) aflagde bestyrelsens beretning, der blev udsendt som bilag 3 til

bestyrelsesmødet den 12. marts 2019. TB gav som en del af sin beretning ordet videre til

aktivitetsleder for Netværkerne, Hanne Malm, der fortalte om arbejdet som netværker og

derefter uddelte nåle, blomster og tak for indsatsen til 10 års jubilarerne: Anne Lise Larsen,

Jørgen Staun Jensen og Inga Thomsen og 20 års jubilarerne: Gurli Madsen, Jørgen Petersen og Aase Larsen. Beretningen blev efterfølgende godkendt af forsamlingen.

3. Forelæggelse af lokalbestyrelsens regnskab til udtalelse:

Kasserer Flemming Henriksen (FH) fremlagde regnskabet, der i forvejen er godkendt af hovedstyrelsen i ÆS, og efter diverse spørgsmål fra forsamlingen, der beredvilligt og vidende blev besvaret af FH og TB, kunne man gå videre til næste punkt på dagsordenen.

4. Orientering om lokalbestyrelsens fremtidige virke:

TB pointerede, at man i kommende periode, så godt som det overhovedet var muligt, ville fortsætte med de eksisterende aktiviteter, men selvfølgelig også være åben over for nye tiltag. Bestyrelsen ville blive udvidet til 9 medlemmer, og meddelte, at han med udgangen af maj i år ville gå af som formand, men fortsætte som menigt medlem af bestyrelsen sin valgperiode ud, således at han kunne være med til at støtte op om en ny formand, når denne var blevet valgt af og blandt den nye bestyrelses medlemmer.

5. Indkomne forslag:

Der var ingen indkomne forslag.

6. Valg af lokalbestyrelsens medlemmer for to år:

Christian Olsson, Flemming Henriksen, Bent Christensen og Ole Hvidesteen modtog genvalg. Johnny Malm modtog ligeledes genvalg, men for et år. Bestyrelsen udvides med to bestyrelsesmedlemmer, og Lise Bjerglund nyvalgtes for to år, mens Bent Jørgensen valgtes for et år. Johnny Malm og Bent Jørgensener således på valg igen i 2020, mens de øvrige sidder frem til 2021.

7. Valg af suppleanter for et år:

Lillian Larsen ønskede ikke genvalg og fratræder hermed som suppleant. Bent Jørgensen overgår til valgt medlem. Bestyrelsens forslag om, at Hanne Malm vælges som suppleant til erstatning for Lillian Larsen, og at Lonni Olin genvælges, blev anerkendt af forsamlingen.

8. Eventuelt:

Efter spørgsmål fra forsamlingen, der gerne ville vide, hvem der skulle være formand efter TB, og svar fra denne om, at det ville blive afgjort efter moden overvejelse i bestyrelsen, kunne dirigenten takke for et årsmøde afviklet i god ro og orden.

Efter årsmødet konstituerede bestyrelsen sig således:

Formand: Torkil Bro frem til den 31. maj 2019

Næstformand: Lise Berglund og Christian Olsson

Kasserer: Flemming Henriksen.

Næste ordinære møde afholdes torsdag den 11.april 2019 kl. 16.30.



Ref/CO/

Sidst opdateret 02.09.2019