Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

It

It-cafe

Hver onsdag har du mulighed for at få hjælp af vores IT-hjælpere og IT-undervisere. Du kan få løst et computerproblem, spørgsmål omkring Mobilen/Smarthphonen/Tabletten. Vi hjælper også med skift fra NemID til Mit ID.

Tilmelding

Johnny Malm, 40 15 62 21.

Lokalafdeling

Ringsted

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

Alle uger
Onsdag kl. 14:00 - 16:00

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Mødested

Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, 2. sal, Ringsted.

Beskrivelse

 

Besøg vores IT-Café og få hjælp af vores IT-hjælpere og IT-undervisere (Keld, John, Steen, Jens-Erik, Poul, Per, Torkil, Ole eller Johnny).

Medbring din bærbare computer, tablet/Ipad eller Mobiltelefon, så gør vi vores bedste for at løse dit problem eller give et godt råd til at komme videre. Spørg også gerne, hvis dit problem har med printer, internetforbindelse, bestemte programmer/apps eller NemID/MitID at gøre. Overvejer du køb af nyt udstyr, så rådgiver vi også gerne om dette. Du er desuden velkommen til at prøve en af ÆldreSagens computere i åbningstiden. Du kan også spørge om indholdet af de kurser, som vores IT-undervisere gennemfører i ÆldreSagen.

Du skal ikke bestille tid, man møder blot op. Kø kan forekomme, men de fleste gange er vi flere om at hjælpe, så ventetiden bliver kort.