Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Hoejskoleophold

I samarbejde med Gram Højskole tilbydes en række kurser.
I øjeblikket kan man  komme to afsted for én persons pris. Det betyder, at man blot skal tilmelde sig to personer på samme kursusuge (ikke nødvendigvis samme kursus) enten i enkeltværelse eller dobbeltværelse, og så deler man højskoleopholdets pris, som var man én person. Dette tilbud gælder naturligvis også Ældre Sagen.

Vi er dog blevet spurgt: ”Hvad så med os der er alene, og som ikke kan finde nogen at tage med?”, hvortil vi hidtil har svaret, at det kan vi ikke håndtere at skelne imellem. Indtil nu.

Der tilbydes jeres medlemmer i Ældre Sagen at komme på højskole til halv pris på de kurser, der er markeret med ”Kampagne” på vores hjemmeside. Alt hvad man skal gøre er, at tilmelde sig kurset og under ”særlige hensyn” skrive Ældre Sagen 2-for-en, så ved vores administrator, at der skal gives rabat.

Der er kurser indenfor Sønderjyllands historie, træhåndværk, litteratur, kreativ skrivning, bevægelse, glaskunst, fotografi m.fl. Du kan læse meget mere og tilmelde dig her: https://gramhojskole.dk/samlet-oversigt-korte-kurser/

 

 

 

 

Sidst opdateret 27.03.2024