Søg på lokalafdelingens hjemmeside

IT

Åbent Hus tirsdage mellem kl. 13 - 15 og konvertering af NemID til MitID

IT-undervisning 1  

 

 
 
   

Åbent hus i Ældresagens hus på Gasværksvej 10, 1. sal. Der er trappelift.
Vi fortsætter Åbent hus juni måned ud.

Når konverteringen af NemID til MitID går i gang  kommer der besked fra banken når det er ens tur og så er der en frist på 30 dage. Man kan få app på smartphone eller tablet, en nummerviser, eller en nummerviser til synshandicappede.

Men først skal NemID muligvis opdateres, og til dette skal man bruge NemID og et gyldigt pas, fra 2012 og frem. Til konvertering til MitID skal man have et brugernavn klar (IKKE cpr.nr.), seks til 65 bogstaver, tal og specialtegn og desuden en sekscifret pinkode. Så tænk over disse koder i fred og ro hjemme, så man ikke vælger et eller andet i panik, som man ikke kan huske senere.

Hvis man mister sin nummerviser eller sin telefon/tablet med appen, skal man straks spærre sit MitID på MitID.dk eller telefon 3398 0010.

Vi tager os naturligvis også af alt hvad I måtte have af tekniske problemer, opsætninger og installation af apps, f.eks. sundhedskort og kørekort (husk pas til dette) og alt det andet vi plejer at hjælpe med, og når MitID er gået i gang vil vi efter behov forlænge åbningstiden med en time fra 15 til 16.

 

 

 

 

 

 
 

 

   

 

Sidst opdateret 08.06.2022