Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Morgen-filmklub - næste film er Den Perfekte Chef

Nordisk Film Biograf Lyngby tilbyder en morgen-filmklub med premierefilm for Ældre Sagens medlemmer.

Vi mødes den første torsdag i måneden 
Nordisk Film Biograf Lyngby inviterer Ældre Sagens medlemmer til morgen filmklub, hvor vi mødes i biografen kl. 09.15 til en kop kaffe og et rundstykke, som vi nyder i hyggeligt selskab, inden vi går i salen og ser en film. Filmen er udvalgt specifikt til vores medlemmer, og vises uden reklamer og med en anelse dæmpet lydniveau.

Billetpris er 100,- dk per forestilling. Billetprisen inkluderer kaffe og et rundstykke. Billetter bestilles på nedenstående link.

Hanne Koldkjær fra Ældre Sagen vil være til stede ved hver forestilling. Efter filmen vil der være mulighed for at nyde et glas vin eller kaffe i biografens café og tale filmen igennem.

En glædelig nyhed: Vi har nu filmen klar til den 1. december, og I kan købe billetter allerede nu.

December filmen er - Den Perfekte Chef, og den vises torsdag den 1. december kl. 10.00
Velkommen i Nordisk Film Biograf Lyngby. Torsdag den 1. december mødes vi igen i morgen filmklubben til endnu en premiere, Den gode Chef, som er et satirisk portræt af en arbejdsplads. Den Oscar-vindende Javier Bardem (Skyfall, No Country for Old Men) spiller den karismatiske Blanco, som driver et familieforetagende og håber på at modtage en særlig udmærkelse for sin indsats.

Du kan se en trailer her https://www.youtube.com/watch?v=Lmc1HN3kRMo&t=5s

Følg med på Ældre Sagen Lyngby Taarbæks hjemmeside, hvor de kommende forestillinger bliver slået op med praktiske anvisning til billetkøb og reserver allerede nu disse datoer i kalenderen: Den 1. december, 5. januar, 2. februar 2. marts og 4. maj.


Sådan kommer du med 
Køb billetter i biografen torsdag inden forestillingen. Link virker ikke. 

Den gode Chef, torsdag den 1. december:

Vi glæder os til at invitere jer ind i mørket til en god biografoplevelse.

OBS: Der kan ikke bestilles billetter på Ældre Sagens kontor

 

 

 

Sidst opdateret 04.12.2022