Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Formandens beretning

Kære medlem

Kære medlem,

Det har været godt at tilrettelægge vores program i to halvår. Det normale program uddeles inden nytår og indeholder faste aktiviteter som gælder hele året, samt første halvårs arrangementer. Herefter lægger vi et tillæg med andet halvårs arrangementer i Ahlmannsparken i slutningen af juni og der må man selv hente det. Desuden kan det hele findes på vores hjemmeside. Endelig anvender vi vores lokale nyhedsbreve meget mere end tidligere, så ønsker man at være opdateret bør man tilmelde sig vores nyhedsbreve på hjemmesiden.

Programmet viser vores social - humanitære tilbud. Hvis du har brug for støtte, står vi til din rådighed. For gangbesværede vil vi tilbyde afhentning i minibus til arrangementer og søndagscafé. Ved deltagelse i faste aktiviteter sker tilmelding til kontaktpersonen.

Vi vil gerne udbygge brugen af det nye online bookingsystem. Du kan gå ind på vores hjemmeside https://www.aeldresagen.dk/graasten og finde det arrangement du gerne vil deltage i. Derefter kan du tilmelde dig og betale.

Vi glæder os til at se dig ved vores aktiviteter og hører gerne fra dig.

 

Ebbe Johansen

Formand

 

Sidst opdateret 18.12.2022