Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Frivilligcenter Fredensborg

I Frivilligcenter Fredensborg kan du også finde støtte og få vejledning.

Vores verden og vores kommunale fællesskab i Fredensborg Kommune udvikler sig med stigende hastighed. Men én ting der åbenbart ikke ændrer sig, er vores længsel efter liv, der er præget af fællesskab og mening.

Det vi kalder frivillighed handler om netop det - meningsfulde fællesskaber. At du kan udleve din drøm om at sætte et positivt aftryk på verden, sammen med mennesker du har det godt sammen med. Det værende uanset om du er en del af arbejdsmarkedet eller pensioneret.

Vi tror, at vi som er Fredensborg Kommune; borgere, virksomheder, børn og unge, institutioner, foreninger, voksne og seniorer sammen kan udvikle fremtidens frivillighed således at vores ønske om at hjælpe hinanden kan blive en afgørende ressource i vores kommunale fællesskab. På nuværende tidspunkt har Frivilligcenter Fredensborg ca. 50 frivillige og projekter kørende. 

Frivilligcenter Fredensborg er en selvstændig aktør, der er finansieret af stat og kommune, med det formål at støtte frivilligt socialt arbejde i Fredensborg Kommune. Så har du en ide til et nyt fællesskab eller et socialt projekt eller søger du et allerede eksisterende fællesskab eller ønsker du at hjælpe til i det frivillige sociale arbejde så kan du altid kontakte os! 

Peter Dybdal Søndergaard,
Daglig leder

Telefon: 30 28 40 85
E-mail: admin@frivilligcenterfredensborg.dk 

Frivilligcenter Fredensborg
Teglgårdsvej 423A 
3050 Humlebæk

Sidst opdateret 20.11.2023