Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Udflugt for frivillige til museet Tirpitz

56 frivillige fra Egtved afdelingen på udflugt

Turen til Tirpitz med de frivillige som TAK for indsatsen i 2018.

Vi forlod Roberthus præcis kl. 13 i højt humør og dejligt udflugtsvejr. Let overskyet men tørt og lunt. Stemningen i bussen var i top, da vi sang Danmark, nu blunder den lyse nat….Vores chauffør var i hopla og sang med i vilden sky, mens turen gik sydpå. Vi var 54 deltagere – alle havde sat næsen op efter oplevelser….
Alle frivillige fik en stor TAK for indsatsen i det forløbne år – der ydes rigtig mange frivillige timer med bestyrelsesarbejde, besøgsarbejde, Mandagscafé, hjemmeside, IT – opgaver, opringning for Telefonstjernen, opgaver som bisidder, udfordringer med at arrangere ture og udflugter foruden alle de praktiske opgaver omkring diverse arrangementer. I bestyrelsen er vi meget glade for at have fået bevilget økonomi fra ISOBRO til at kunne give jer denne dags oplevelser.
Der var oplysninger, spørgsmål og svar i bussen omkring Ældre Sagens mange forskellige opgaver og kommende arrangementer, den nye bestyrelse blev præsenteret – og det viste sig, at chaufføren havde været i Krakow flere gange gennem 40 år og vidste ALT om området, hvilket han beredvilligt fortalte om, så vi næsten kunne se seværdighederne for os. Det var en fin pep – talk for dem, der gerne vil afsted den 2. september.

 

Sidst opdateret 12.07.2022