Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Vaccine på vej

28. marts 2021.
Vaccinationerne er i gang, og mange er på nuværende tidspunkt færdigvaccineret.

Af Birger Rasmussen, formand for Ældre Sagen Bornholm

Jeg er desværre nødt til at nævne coronavirus og den ulejlighed, som den medfører. Jeg tillader mig dog at glæde mig over, at vaccinationerne er i gang, og at mange på nuværende tidspunkt er færdigvaccineret. Men de mange forsinkelser og ændringer, både her i Danmark samt med fremstilling af vacciner, har gjort det noget uoverskueligt at se, hvornår de forskellige grupper kunne blive vaccineret. Vi forsøger hele tiden at have en opdateret vaccinationskalender på hjemmesiden.

Årsmøde udskudt
Forsinkelserne med vacciner har medført ændringer i de planlagte arrangementer og aktiviteter. Det har været nødvendigt at udsætte vores årsmøde, som var planlagt til afholdelse 6. marts. I skrivende stund (30. januar) er vi ikke sikre på, hvordan det udvikler sig, men vi vil annoncere en ny dato, så snart det bliver muligt - og lige nu satser vi på 29. maj kl. 14.

Afventende Folkemøde
Det betyder også, at det planlagte "spise sammen"-arrangement i uge 17 bliver flyttet til uge 23, hvor vi håber på, at situationen er så normaliseret, at vi kan gennemføre det forsvarligt. Usikkerheden om coronasituationen gør også, at vi i Ældre Sagen ikke har lagt billet ind på et telt på Folkemødet i Allinge. Vi følger udviklingen, før vi forholder os til, i hvilket omfang vi vil være at finde i Allinge - eller om det hele bliver digitalt. Men da vi plejer at have stor opbakning i vores telt til at få en sludder samt kaffe og småkager, ud over de arrangementer der er, kan det jo på ingen måde erstattes af en digital løsning, hvor vi taler og drikker kaffe hver for sig.

En hjælpende hånd
Jeg har dog også noget positivt at skrive om. Som medlem af Ældre Sagen er det nemlig igen muligt at få hjælp af en "handy" mand. Niels Thrane har meldt sig klar til at give en hånd med, hvis der er et billede, der skal hænges op, eller en pære, der er genstridig og skal skiftes. Så et stort velkommen til Niels, som kan kontaktes på 56 91 19 65, 23 35 30 93. Dernæst vil jeg ønske for os alle, at vi får en coronafri sommer med masser af sol og varme, og at vi igen kan mødes under betryggende vilkår.

Sidst opdateret 18.01.2024