Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Pas stadig godt på jer selv og hinanden

29. september 2020.
På Bornholm har vi oplevet en sommer med et rekordstort antal turister. Det har derfor til tider været en udfordring, når vi skulle hen at handle.

Af Birger Rasmussen, formand for Ældre Sagen Bornholm

På Bornholm har vi oplevet en sommer med et rekordstort antal turister. Det har derfor til tider været en udfordring, når vi skulle hen at handle. Det kan føles ubehageligt, når den næste i køen ved kassen ikke holder afstand, og det kan være lidt grænseoverskridende at bede andre om at holde lidt igen.

Men gør det alligevel, for de fleste tager det pænt.

Dejligst på Bornholm

For os, som i løbet af sommeren har været med færgen, har det heller ikke været lige behageligt med en fyldt færge og vanskeligheder med at passere hinanden i den rigtige afstand. Når det er sagt, har det jo været fantastisk, at så mange danskere har lyst til at besøge Bornholm, og vi skal da heller ikke glemme, at det har en stor økonomisk betydning.

Håb om vaccine

Men mit budskab er, at vi skal huske at holde afstand, gerne også lidt mere end en meter, for en sikkerheds skyld, da det nok er vores bedste våben mod Covid-19. Og så ser vi frem til, at der bliver frigivet en effektiv vaccine, så vi kan få vores normale liv tilbage.
I Ældre Sagen på Bornholm har vi genoptaget en del af vores arrangementer, men alle foregår med stor respekt for coronaen og efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Det vil sige, at der vil være begrænset antal deltagere.
Men vi forsøger at skabe mulighed for socialt samvær igen.

Sidst opdateret 18.01.2024