Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

FORMANDEN HAR ORDET: Møde med socialudvalgets nye formand

1. juni 2022.
Efter et godt årsmøde med 130 deltagere er bestyrelsen igen i arbejdstøjet. Der var et enkelt nyvalg, da Joel Pepke Andersen blev valgt ind som ny suppleant. Velkommen til Joel!

Af Birger Rasmussen, formand for Ældre Sagen Bornholm

Vi har efterfølgende haft et møde med socialudvalgets formand, René Danielsson, hvor vi drøftede ældreplejen, sundhedsområdet samt mere praktiske udfordringer såsom affaldshåndtering og problemer ved strømsvigt.

Konstruktiv udveksling
Vi fik også afleveret en genopfriskning af vores tidligere forslag om ansættelse af en pårørende-vejleder samt en musikpædagog på vores plejehjem.
Det blev en meget konstruktiv udveksling af synspunkter, og vi tror på, at det vil skubbe udviklingen i den rigtige retning.
I ældrepolitisk udvalg i Ældre Sagen vil vi især være opmærksomme på, hvad budgetforslagene indeholder. Og jeg kan love, at vi ikke vil holde os tilbage med et høringssvar.

Folkemødet 2022
Nu er det lige op over, hvor vi igen kan mødes til Folkemøde.
Vi får vores eget telt, og der vil være debatter både i vores telt og i debatteltet. Hver dag vil vi igen byde på kaffe og te med småkager samt en snak. Det vil også blive muligt at mødes med Ældre Sagens direktør, Bjarne Hastrup.
Brænder du inde med et godt spørgsmål til Bjarne Hastrup, så skal du ikke holde dig tilbage.
Vi glæder os til at se jer i Allinge.

Jeg vil ønske alle medlemmer en rigtig god sommer og sige en stor tak, fordi I bakker op om Ældre Sagen.

Med venlig hilsen
Birger Rasmussen
Formand for Ældre Sagen Bornholm

Sidst opdateret 18.01.2024