Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Heldigvis lys forude

3. februar 2021.
Heldigvis lys forude.

Af Birger Rasmussen, formand for Ældre Sagen Bornholm

Godt nytår til alle. Så kom vi endelig ud af 2020, som vil blive husket som det år, der gjorde indhug i vores hverdag på mange måder. Dels har vi været urolige for at få covid-19, og dels har vi mistet en stor del af vores sociale liv.

Mange aflysninger

Det har været svært for ikke at sige til tider umuligt at føre de planer for arrangementer og aktiviteter, vi gerne ville, ud i livet. Vi har måttet skuffe mange medlemmer, når det blev nødvendigt at aflyse. Det har været nødvendigt at tænke på nye måder at finde adspredelse på. Og i den forbindelse skal jeg rette en stor tak til de mange frivillige i Ældre Sagen på Bornholm, der er fortsat med at lave arrangementer, som kunne foregå på afstand.

Velkommen til 2021

Nu ser det heldigvis ud til, at vi kan få noget af vores gamle liv tilbage ved hjælp af en vaccine. Selvom det stadig i et stykke tid vil være nødvendigt at være opmærksom på virus, er der heldigvis lys forude. Derfor velkommen til 2021, hvor Ældre Sagen igen starter ud med et program, som vi håber og forventer kan løbe af stablen. Dog må vi måske belave os på, at nogle arrangementer vil blive med pålagte restriktioner.

Årsmøde 6. marts

Sammen med december 2020-bladet sendte vi indbydelse ud til årsmøde 2021. Som det fremgår, tager vi forbehold for situationen omkring covid-19. Men indtil videre går vi ud fra, at årsmødet kan afholdes i Åkirkeby-hallen 6. marts 2021 kl. 14. Ud over dagsordenen byder vi som sædvanlig på kaffe/te med lagkage, ligesom vi vil arrangere et muntert indslag. Det vil blive annonceret i pressen senere.

Jeg håber at se rigtig mange medlemmer.

OBS!

Siden denne artikel blev skrevet har Ældre Sagens Landsbestyrelse besluttet, at alle årsmøder i marts 2021 i lokalafdelingerne udsættes indtil videre på baggrund af et COVID-19 forsigtigheds- og samfundsansvarssynspunkt.

Datoen for årsmødet 2021 er nu planlagt til at finde sted 29. maj 2021.

Sidst opdateret 18.01.2024