Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

FORMANDEN HAR ORDET: Frivillig i Ældre Sagen

2. august 2022.
En kæmpe tak til alle de frivillige i Ældre Sagen Bornholm.

Af Birger Rasmussen, formand for Ældre Sagen Bornholm

Jeg vil benytte muligheden her til at bringe en kæmpe tak til alle 139 frivillige i Ældre Sagen på Bornholm. Jeg bliver ofte ringet op af medlemmer, der er dybt taknemmelige for den hjælp, de får fra vores it-frivillige. Det er et fantastisk arbejde, der er, og stadig bliver, udført af et hold af venlige og forstående frivillige. Nu har regeringen dog lyttet til os og udskudt det tidspunkt, hvor vi alle skal være på MitID, til oktober, så det skaber lidt ro på området.

Gang i tilbuddene
Det er ligeledes en fornøjelse at åbne Det Sker og læse de mange tilbud, der er kommet i gang igen efter corona-tiden. Vi må konstatere, at tilslutningen til arrangementerne igen er helt i top takket være hele aktivitetsgruppen. Der er desværre flere arrangementer, der bliver overtegnet, men også det er der forståelse for. Efter stort forarbejde fra kontaktpersonerne for besøgsvenner er det lykkedes at komme i kontakt med flere, der gerne vil være besøgsvenner i Ældre Sagen. Jeg skal lige indskyde, at vi til stadighed har ældre ensomme, der sidder og venter på et besøg, så I skal ikke holde jer tilbage med at melde jer.

På demensområdet har vores demensansvarlige med stor flid uddelt materiale til forretningsdrivende på Bornholm, så de bliver bedre forberedt til at modtage mennesker med en demenssygdom på en forstående måde. Og blandt de forretningsdrivende er det blevet godt modtaget.

Bliv aktiv
Da vi skulle planlægge årets folkemøde og havde brug for et antal frivillige som hjælpere i Ældre Sagens telt, var der straks 20, der meldte sig - og sådan kunne jeg blive ved at nævne den ene opgave efter den anden. Det er berigende at være med i sådan en gruppe af
frivillige, og derfor bringer jeg jer alle en stor tak og sender samtidig et budskab til jer, der går og tænker på at blive frivillig: Der er plads til jer også, og I er velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen
Birger Rasmussen
Formand for Ældre Sagen Bornholm

Sidst opdateret 18.01.2024