Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Søndagsmatiné på Den Grønne Frø

8. oktober 2023.
Søndag den 8. oktober 2023 afholdt Ældre Sagen Bornholm Søndagsmatiné på Den Grønne Frø i Aarsballe.
Leif Sonne Hansen og Kim Mortensen leverede musikken og en enkelt skål ind imellem. (Foto: Irene Dunker).
Leif Sonne Hansen og Kim Mortensen leverede musikken og en enkelt skål ind imellem. (Foto: Irene Dunker).

 

Af Irene Dunker

Indbydelsen lød således: 
"På foranledning af stor interesse for Spise-sammen-arrangementer indbydes til Søndagsmatiné. Vi tilbyder: Frokostanretning a la Pia: 1 sildemad med marinerede sild, 1/2 æg, karrysalat, smør eller fedt, en lun frokost ret og kiks med ost. Hyggemusik og socialt samvær. Musikken leveres af Leif Sonne Hansen."

Lidt før klokken 13 strømmede folk til; ca. 40 var tilmeldt. Leif Sonne Hansen sammen med sin makker Kim Mortensen var klar til at slå de første toner an, da der blev budt velkommen til et to-timers arrangement med god mad og levende musik.

Stemningen var høj
Drikkelse blev købt i baren og maden blev serveret ved bordene og snakken gik lystigt. Leif og Kim leverede dæmpet musik og en enkelt skål ind imellem, stemningen steg og der blev masser af fællessang. Maden blev rost i høje toner.

Næste arrangement
Næste arrangement er den 5. november 2023 kl. 13.00 samme sted med Carsten Lund som musiker. Mange nikkede ja til at komme igen - og blev opfordret til at tage naboen med.

Tanken med Søndagsmatinéen er at give søndagen indhold for dem der måske sidder alene som ene, men også som ægtepar og har lyst til at komme ud blandt andre for at få et par hyggelige timer. Det følte vi som arrangører, at det lykkedes til fulde.

Sidst opdateret 22.12.2023