Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Spørgeskemaundersøgelse vedr. seniorboliger/boligformer på Bornholm

14. september 2021.
I efteråret 2019 gennemførte Ældre Sagen Bornholm en spørgeskemaundersøgelse vedr. seniorboliger/boligformer - læs om resultatet her.

Ældre Sagen Bornholm afholdt møde i Aakirkeby-Hallerne 14. september 2021 med deltagelse af  repræsentanter for Realdania, Totalbyg og Bornholms Regionskommune, samt de af Ældre Sagen Bornholms medlemmer, som havde valgt at tage imod invitationen til at deltage i mødet.

Resultatet af spørgeskemaundersøgelsen er udarbejdet på baggrund af 362 besvarelser, hvoraf de 112 ikke er interesserede i at bo i et seniorbofællesskab. Det er således de resterende 250 besvarelser, der danner grundlag for det samlede resultat, som præsenteres her.
Man kan ikke konkludere, at resulatet af denne undersøgelse er repræsentativ for hele seniorboligområdet på Bornholm - men måske den alligevel kan give en idé om, hvilke ønsker og behov, der er til stede.

Knud Erik Thomsen fra Ældre Sagen Bornholm forelagde resultatet af spørgeskemaundersøgelse fra 2019, som fremgår af dokumenterne herunder.

Dokumenter:
Spørgeskema og svar
Bilag 1 - Hvilken grad af fællesskaber ønsker du?
Bilag 2 - Hvor vil du helst bo (prioriteret)?
Bilag 3 - Hvor vil du helst bo (geografisk)?

Sidst opdateret 22.12.2023