Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Genåbning af Ældre Sagens arrangementer og aktiviteter juni 2021

Genåbning af Ældre Sagens arrangementer og aktiviteter juni 2021

Efter næsten 8 måneders nedlukning af de forskellige aktiviteter og arrangementer, er man nu startet op igen i Lokalafdelingen af Ældre Sagen.

Bustur

Den 14. juni startedes med bustur med næsten 30 deltagere til vw- og retro museet i Ulfborg, hvor der blev fortalt om museet, og man kunne gå rundt og se de mange flotte gamle og nyere biler og mange andre retro- og museumsgenstande, inden deltagerne satte sig til kaffebordet og snakken kunne fortsætte blandt deltagerne.

Søndagscafe

Søndag den 20. juni kunne søndagscafeen i Stationen endelig starte igen. Der var fuldt hus med 40 deltagere i det smukt pyntede lokale med flag og blomster, og det blev en meget vellykket eftermiddag, som bl.a. bød på ønskekoncert med Spor-4 spillemændene fra Aulum.

Der var god tid til rigtig at få snakket og hygge sig sammen, ikke mindst under det veldækkede kaffebord, og det var tydelig, at alle glædede sig til igen at kunne mødes i forskellige sammenhænge og ved søndagscafeen.

Der holdes nu sommerferie, og aktiviteterne starter igen med bustur til Bindeballe Købmandsgård og Kongernes Jelling den 5. august, og næste søndagscafe på Stationen er den 15. august.

Det fyldige efterårsprogram for Ældre Sagen er nu færdig og kan bl.a. ses på hjemmesiden og vil blive annonceret i Lokalavisen.

Sidst opdateret 13.11.2023