Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

20191107 Et liv paa godt og ondt

Et liv på godt og ondt

Torsdag den 7. november 2019 Blev der afholdt et foredrag om livet på godt og ondt af Bitten Laubjerg, Ribe.

Foredraget blev holdt på Vildbjerg Sports- og kulturcenter, hvor man startede med kaffe. Derefter blev ordet givet til Bitten Laubjerg, hvor hun fortalte om mange spændende, men også alvorlige oplevelser. Bitten er vendelbo og vokset op i Løkken, hvor hendes forældre havde et badepensionat. Det blev en arbejdsom barndom og ungdom, hvor pudsige gæster blev en del af hverdagen.

Senere blev hun uddannet lærer, og det meste af sit liv underviste hun de unge mennesker, som vi i dag kalder udviklingshæmmede.

Efter læreruddannelsen tog hun sammen med sin mand i halvandet år på jordomrejse og kørte rundt i et folkevognsrugbrød. Det blev til en tur på 30.000 km.

I 1974 adopterede ægteparret to søstre fra Korea. Da pigerne blev store, bestemte hun sig for at finde den familie, som havde sagt farvel til pigerne. Det lykkedes, og året efter tog hun pigerne med derud, og det blev til et gribende gensyn mellem familiemedlemmerne, som i mere en 20 år havde levet på hver sin side af jorden. Det var meningen, at pigernes familie skulle have været til Danmark, men det blev aldrig gennemført.

Året efter tog den yngste datter sit eget liv, og Bitten fortalte i foredraget, hvordan en mor kom igennem sådan en tragedie.

Det var en rigtig spændende og levende gjort foredrag fortalt til 117 medlemmer af Ældre Sagen – Aulum-Vildbjerg Lokalafdeling.

 

Efter foredraget fortalt Peter Hornshøj om Bravo Tours, hvordan det var opstået. Han kom også ind på nogle ture Bl.a. turen til Mallorca som afvikles i maj måned 2020.

Sidst opdateret 13.11.2023