Velkommen til efterårssæsonen 2019 i Aarhus

Vi glæder os til at præsentere efterårets program med foredrag, kurser og nye aktiviteter.

Ældre Sagen på landsplan ryddede for nylig forsider- ne med en undersøgelse om tilbagegangen i antal ældre, der får hjemmehjælp. En undersøgelse, som Vive har lavet for Ældre Sagen, viser, at selv når VIVE tager højde for den effekt, der kan have været med sund aldring og rehabilitering, så er andelen af svage hjemmeboende ældre, der modtager hjemmehjælp til rengøring og andre praktiske opgaver, næsten halveret i perioden 2007-2017.

Bjarne Hastrup skriver i april måned i den anledning til statsministerkandidaterne Lars Løkke Rasmussen og Mette Frederiksen: ”Derfor appellerer vi til dig som statsministerkandidat, at I vil forpligte jer til en national aftale, en New Deal, der kan sikre og betrygge danskerne i, at de kan regne med værdig pleje og omsorg, hvis de skulle svækkes i alderdommen.”

Vi vil gerne opfordre til, at I tilmelder jer det lokale nyhedsbrev, hvor vi ca. en gang om måneden orienterer om nyheder i Ældre Sagen Aarhus Nord, Midt og Syd. Det kan ske lige ovenover på denne side.

 

En stor tak til alle jer, som bakker op om vores arrangementer
og en stor tak til alle de mange frivillige.
Vi glæder os til et godt og aktivt efterår 2019 i jeres selskab.

De bedste hilsner
 Tove Jørvang, formand