Velkommen til efterårssæsonen 2020 i Aarhus

Vi glæder os til at præsentere efterårets program med foredrag, kurser og øvrige aktiviteter.

I skrivende stund, hvor Danmark er lukket ned, er håbet, at vi kommer godt ud på den anden side og kan deltage i de fællesskaber, der for hver af os giver mening og glæde.

Vores frivillige, der ikke længere kan besøge deres ældre, ringer nu og er med til at opmuntre i en tid, hvor mange er isolerede, og hvor de, der ikke har netværk og familie, er ekstra hårdt ramt. Andre frivillige finder på nye ting, der kan adsprede og opmuntre. Ja, hver og en er engageret i at hjælpe, hvor de kan.

Vi deltager i denne tid i et samarbejde med Røde Kors, Folkekirken, Rethinkers, Sundhed og Omsorg og FrivilligCenter Grønnegade og hjælper hinanden med ideer og formidling af de gode tiltag, bl.a. Ældre Sagens Ældretelefonen.

Vi er stolte over, at vi i dag er ca. 500 frivillige i Ældre Sagen i Aarhus, og at ca. 36.000 i Aarhus Kommune er medlem af Ældre Sagen. Vi vil gerne opfordre til, at I tilmelder jer det lokale nyhedsbrev, hvor vi orienterer om nyheder i Ældre Sagen Aarhus Nord, Midt og Syd. Det kan ske via linket her på hjemmesiden lige ovenover.

 

En stor tak til alle jer, som bakker op om vores aktiviteter 
og en stor tak til alle de mange frivillige,
som er hele grundlaget for det lokale arbejde. 

De bedste hilsner
 Tove Jørvang, formand