Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Helt særlig forestilling for Ældre Sagen Aalborg i Byrådssalen den 29. maj 2024. Kl. 13.30 – 15.30, ingen pause.

null

” Dit lort mit show er Teater Nordkrafts populære forsamlingshus-forestilling, som vender tilbage for tredje gang i en helt ny udgave i foråret 2024!

Teater Nordkraft kommer med helt nye lokale fortællinger om de liv, vi lever imellem kommoder, kongeligt porcelæn og motorcykler med helt nye fælge.

 

Helt særligt spiller forestillingen for Ældresagen Aalborg i Byrådssalen den 29. maj 2024!

 

Projektet:

Hvem har ting til salg i Aalborg og omegn, og hvorfor? Teater Nordkraft samler på pudsige, voldsomme og rørende fortællinger om menneskerne i Nordjylland, og de ting, de køber og sælger.

 

Dit lort mit show er en dogmeforestilling med én klar regel: Hele forestillingen skal bygges op af genstande, som er købt på DBA og de historier, som følger med dem.

 

Når vi har fundet en lovende salgsannonce på DBA, kontakter vi sælger. Hvis sælgeren er med på at medvirke, kører vi på hjemmebesøg og laver 1 times interview – hverken mere eller mindre – om genstandens historie. Vi køber tingen og tager både tingen og historien med tilbage til teatret. Når vi har indsamlet ting og historier nok, fletter vi dem sammen til en forestilling og tager ud og spiller på turné i Aalborg og oplandet.

 

Det er tredje gang, at Teater Nordkraft laver forestilling Dit Lort Mit Show, og denne gang kan du opleve skuespillerne Lærke Schjærff Engelbrecht og Jakob Hannibal.”

Sidst opdateret 09.04.2024