Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Cykelprojekt på plejehjemmene

Cykelprojekt bringer ældre tættere sammen

Glæde og Trivsel i højt gear: Cykelprojekt bringer ældre tættere sammen på plejecentre

Vi er 3 cykel chauffører og har brug for flere der kan køre, lige nu starter vi på Rødegaard, Remstruplund og Lysbro Plejecenter.

Vi kører 1 til 2 gange om ugen hvert sted. Det er Allan der cykler og Tom der sidder foran de er begge to chauffører og glæder sig til at komme ud at køre.

I et inspirerende samarbejde mellem Ældre Sagen og lokale frivillige er der sat gang i hjulene på plejecentre i Silkeborg.

Det nyskabende cykelprojekt har skabt smil, bevægelse og fællesskab blandt ældre borgere, der nu får mulighed for at opleve glæden ved cykling igen.

Initiativet, der er blevet modtaget med begejstring af både beboere og plejecenter-personale, forbinder ældre med naturen og hinanden på en anderledes måde.

Frivillige cykelvenner skaber ikke blot en tryg og behagelig cykeloplevelse, men giver også mulighed for samtaler, erindringsdeling og socialt samvær under udflugterne.

Det meningsfulde projekt har vist sig at have en positiv indvirkning på de ældres fysiske og mentale trivsel. Det sociale samvær hjælper med at bekæmpe ensomhed og skaber dybere bånd mellem generationer.

Ældre Sagen i Silkeborg og de dedikerede frivillige markerer en imponerende indsats for at berige hverdagen for ældre borgere gennem denne innovative tilgang.

Cykelprojektet er også et symbol på det livsglade og engagerede samfund, vi ønsker at være en del af i Lokalafdelingen i Silkeborg.

Har du lyst til at være en del af cykelpiloterne, så kontakt Kim Hansen, vi har brug for dig.

 

Sidst opdateret 06.11.2023

  • Kim Jimmy Røssner Hansen

    • 1. Næstformand i lokalbestyrelsen, Ældre- og sundhedspolitik, Medlem af KOU, Frivilligkoordinator, Motion.

    Mobil
    31335314