Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

spis ude rabatter i Aalborg

Spis ude - på udvalgte restauranter og caféer
Spis ude med Ældre Sagen og få rabat på maden hos en lang række restauranter og cafeer i hele Danmark. Du kan finde det ene skønne spisested efter det andet, som byder på noget for enhver smag. Uanset om du er til italiensk, fransk eller traditionel dansk mad, så vil du ikke gå forgæves i vores store udvalg af spisesteder. Fælles for dem alle er, at for at få Ældre Sagen rabat, skal du vise dit gyldige medlemskort ved ankomst til spisestedet, så de er klar over, at du er medlem af Ældre Sagen og har ret til rabat på de udvalgte dage.

Ældre Sagen samarbejder med mange gode restauranter og caféer i Danmark, som bestemt er et besøg værd. Længes du efter en god frokost, en cafétur med veninderne eller en hyggelig middag, så kan du med fordel se vores mange spisesteder igennem.

Ældre Sagen rabat på Mortens Kro i Aalborg

Med 25 år på bagen imponerer Mortens Kro stadighed med et niveau, der er enestående for ikke bare nordjysk men dansk gastronomi. Nyd en frokost eller middag og få 25% rabat på maden tirsdag-onsdag.

Spis ude på Skagen Fiskerestaurant i Aalborg

Spis ude, tag på Skagen Fiskerestaurant i Aalborg. Restauranten ligger i hjertet af Aalborg og serverer lækre fiskeretter.

Brødrene Price - Restaurant i Aalborg

Den smukke og historiske C.W. Obels Plads er en af Aalborgs hyggeligste pladser. Spis ude på Restaurant Brdr. Price Aalborg og spar 25% på menukortet søndag til torsdag. Tilbuddet gælder ikke den 31. december.

Jensens Bøfhus tilbud - Spis ude med 25% rabat

Spis ude på Jensens Bøfhus, som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på maden mandag og tirsdag, gælder dog ikke på Take Away. Tilbuddet gælder i 24 af deres restauranter.

Spis ude på Highway 66 i Aalborg

Highway 66 er en amerikansk steak restaurant, der serverer de største og mest saftige steaks, du nogensinde har smagt. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på maden tirsdag og onsdag.

Ældre Sagen rabat Restaurant The Grill

De sjoveste oplevelser er dem man får i selskab med gode venner og familien. Besøg et af Bowl’n’Fun & Maximums 17 centre og få en sjov dag. Spis i deres restaurant The Grill, vis dit Ældre Sagen medlemskort ved ankomst og få 25% rabat på maden fra mandag til torsdag.

Sidst opdateret 18.11.2022