Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Booking systemet (online tilmelding)

Ældre Sagen Sejlflods

ONLINE BOOKING tilmelding og betaling på hjemmesiden

Ældre Sagen Sejlflod har indført nyt bookingsystem, som betyder at man bedes tilmelde sig de fleste faste aktiviteter online, samtidig med at man betaler for det. Det vil fremgå af den enkelte aktivitet, om den kan tilmeldes og betales online, da der fremkommer en RØD BJÆLKE MED TILMELD som man blot skal trykke på og derefter diverse felter. Tryk fortsæt til man er færdig og har fået bekræftelsen på tilmelding og betaling (se vejledning ONLINEBOOKING).

Anskaffelse og brug af elektronisk bookingsystem er uden kontantbetaling. Giver det problemer så kontakt os

Ældre Sagen Sejlflod 23671503, som så klarer tilmeldingen manuelt med kontantbetaling.

Det vil fremgå af hver aktivitet, om man skal tilmeldes via booking systemet, eller som du plejer, direkte til Ældre Sagen Sejlflod, Du kan naturligvis altid ringe.

Vejledning i brug af booking systemet

Du starter med at søge Ældre Sagen Sejlflod, tryk på hjemmesiden rul ned og find ”AKTIVITETER OG ARRANGEMENTER ” og tryk på den tekst der står med rød skrift.

Rul derefter ned til du finder den aktiviteten, du vil tilmelde og betale f.eks. ”Spis Sammen ” som står med rød skrift. Tryk derefter på aktiviteten.

Tryk på det røde felt: Tilmelding – indtast dit medlemsnummer hos Ældre Sagen, samt din fødselsdag og år og tryk HENT. Ved familie medlemskab vil begge navne fremkomme og her skal man blot markere, hvem der skal tilmeldes aktiviteten, inden man fortsætter.

Husk at indsætte mobilnummer – mailadresse og ved familie medlemskab for begge personer, hvis muligt , såfremt de ikke er oprettet. Det er vigtigt, for at vi kan sende bekræftelse på mail både på tilmelding og afmelding. Husk at afslutte hver indtastning med GEM.

Derefter er det oprettet i dit medlemskartotek og skal ikke indtastes igen med undtagelse af, hvis du får nyt telefonnummer eller mailadresse.

BEMÆRK: Hvis du ikke kan komme videre ved at trykke på næste, bedes du kontakte Ældre Sagens medlemsservice på 33 96 86 89

Derefter fremgår det ved hvert skærmbillede, hvad du skal gøre, indtil du er færdig.

Du er også velkommen til at komme i IT cafeen, asylgården i Gudumholm så hjælper vi dig der

Vi har åben den første tirsdag i hver måned undtagen i sommerferieperioden

Sidst opdateret 03.03.2024