Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

It-hjælp og kurser

Vil du lære at bruge din PC?

HJÆLP til IT

 Mangler du hjælp: Kontakt Ole Andersen Mobil: 40 46 21 41

Hvis du synes det er vanskeligt at læse teksten på skærmen, kan du få teksten læst højt. Installer programmet  Adgang for alle  på din PC.

Marker den tekst du vil have læst højt - og så er du igang.

Der findes også flere online småkurser, som du kan finde på internettet.

F. eks.    Katalog med IT_kurser 

   

Bliv dus med din tablet

Kurset "Bliv dus med din tablet" er et e-læringsprogram. Det vil sige, at du lærer, mens du bruger din tablet. Du kan sidde derhjemme, men du gennemgår kurset. Du kan også dele kurset op i mindre bidder. Du behøver ikke gennemføre det hele på én gang.

"Bliv dus med din tablet" kurset indeholder 8 kapitler. Du kan tage kapitlerne en for en, som de passer til dig. Og du kan også vende tilbage til et kapitel, hvis du gerne vil prøve det igen:

 1. Introduktion
 2. Tablettens opbygning
 3. Skærmlås og koder
 4. Generelle funktioner
 5. Internet og netværk
 6. Apps og underholdning
 7. Hvad så nu?
 8. Værktøjskassen

Kurset er bygget op, så det er enkelt, overskueligt og brugervenligt. Du starter med at få en introduktion, så du får en grundlæggende viden om, hvad kurset indeholder.

Undervejs får du også hjælp af en ekspert. Det er en figur i programmet, som forklarer de forskellige emner og giver hjælp.

Gå til "Dus med din tablet" til iPad

Gå til "Dus med din tablet" til Android

Find mere læring på internettet

Hvis du har mod på mere, kan du finde mere e-læring i bibliotekernes samling af e-læringskurser om IT, som du kan bruge i din hverdag. 

Her kan du for eksempel finde små lette kurser i slægtsforskning på nettet, e-bøger, digital post, en række af det offentliges løsninger til selvbetjening og meget mere.

Find flere e-kurser på ekurser.nu 

 

Om kurset

It-virksomheden KMD har udviklet e-kurserne gratis i samarbejde med Ældre Sagen. Hensigten er at bidrage til, at flere i Danmark får glæde af it og de muligheder, som it byder på. Derudover har formålet været at blive klogere på mulighederne i forhold til at udvikle gode it-løsninger til danskerne i fremtiden på tværs af alder.

Sidst opdateret 19.01.2022

 • Ole Andersen

  • It og teknologi generelt

  Tlf
  40462141
  Mobil
  40462141
 • Birger Metner

  • It og teknologi generelt
  • It-underviser

  Mobil
  30972797