Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Bliv besøgsven

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for et menneske, der savner selskab? Så bliv frivillig besøgsven i Purhus afdelingen.

null

En kop kaffe og en snak, en gåtur eller et spil kort. Mere skal der ikke til for at sprede glæde i et andet menneskes liv.

I Purhus afdelingen er der mennesker, der savner selskab og nye venner. Mange over 65 år føler sig ensomme. Derfor har vi brug for dig.

Ældre Sagen vil skabe nye fællesskaber, og derfor søger vi flere frivillige besøgsvenner, som vil give et øjeblik af deres tid.

Det er sjovt, lærerigt og livsbekræftende, for både dig og din besøgsven at være sammen, som besøgsven kommer som regel på besøg én gang om ugen, men I kan aftale det gang for gang.

Du får et pusterum i hverdagen og møder et andet menneske, der har et langt liv af erfaringer og oplevelser at øse ud af. En travl kalender er ingen hindring, for du forpligter dig ikke til mere, end du selv kan og vil.

Du skal være over 18 år for at være besøgsven, men ellers er der ingen særlige krav. Det betyder ikke noget, om du arbejder eller ej. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære et andet menneske at kende.


Kontakt Inge Johansen for flere informationer. Vi glæder os til at høre fra dig, fordi du kan gøre en forskel og glæde et andet menneske.

Sidst opdateret 16.05.2023

  • Inge Johansen

    • Besøgsven
    • Medlem af lokalafdelingens bestyrelse
    • Socialt arbejde generelt
    • Skole og daginstitution mv.

    Mobil
    30740636