Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Dyrk indendørs bike - badminton - benyt motionscenter.

Ørbæk Midtpunkt tilbyder mange former for motion. Nybegyndere - øvede - alle kan være med.

 

null          null      null

Indoor Bike

På Bike Senior bliver du udfordret på en moderat cykeltime, med masser af variation, god musik og højt humør. Timen er til dig, der ønsker at forbedre din kondition og dit kredsløb, mens du har det sjovt og træner med ligesindede.

Alle seniorer kan være med og instruktøren sammensætter et udfordrende og sjovt program. Musikken og lydniveauet bliver tilpasset holdet. Du behøver slet ikke at være i super form eller have en god kondition. Denne opbygger vi sammen - stille og roligt over tid.

Medbring tøj du kan bevæge dig i. En drikkedunk med vand og et lille håndklæde som du kan bruge til at tørre sved af panden med.

Hvis du har lyst, tager vi en kop kaffe sammen i hallens Café, når vi er færdige og har været i bad.

Pris kr. 35,- pr gang eller 135,- pr. måned, hvilket giver adgang til motionscentrets øvrige aktiviteter.

Har du brug for yderligere introduktion, kan du aftale en individuel prøve lektion ved en af vores instruktør, Kontakt 20 13 16 06 for at aftale et tidspunkt.

Motionscenter. 

I det velindrettet motionscenter kan du får hjælp til at tilrettelægge din træning. Også her møder du op i tøj du kan bevæge dig i. Du bestemmer selv tidspunkt - og hvor lang tid du vil bruge. 

Du begynder med en gratis prøvetime. Denne får du ved at kontakte leder af motionscenter: 
Alexander Keller -Telefon +45 29 72 35 45,

Klik på linket her og læs mere om Ørbæk Motionscenter. 

KRIF Badminton

KRIF badminton har Danmarks størst +60 afdeling. Der er træning 3 gange ugentligt. Du bestemmer selv, hvor ofte du ønsker at deltage. Har du aldrig spillet badminton, vil du få en kort instruktion af erfarne spiller - og der sættes hold af ledere til hver træningstimer - så du behøver ikke finde en 'makker' for at spille. 

Du kan læse meget mere om KRIF badminton ved at klikke på linket her 

 

null

 

 

Sidst opdateret 23.05.2024