Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Hurtig kommunikation med vores medlemmer - læs her

Ældre Sagen Ørbæk har nu forskellige muligheder for at kommunikerer hurtigt med vore medlemmer.

 

Nyhedsbrev

 

Et nyhedsbrev er en kort orientering til vores medlemmer, når der er nyheder fra foreningen. Det kan være et arrangement - aflysninger - eller en reminder på arrangementer.  

Har du fået en mail, hvor du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, skal du ikke foretage dig noget. Har du ikke modtaget en mail, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet ved at rulle helt ned på forsiden af vores hjemmeside. 

Facebook

Ældre Sagen Ørbæk har en Facebook side, som du er meget velkommen til at følge. 

Her vil vi bl.a. forsøge at lægge billede op, når der har være arrangementer. Vil vil også her oplyse, om nyheder, som du altid vil kunne læse mere om på vores hjemmeside. 

Du er også altid velkommen til at kommenterer indholdet. 

Facebook siden giver ved siden af vores nyhedsmail, mulighed for at komme i kontakt med jer medlemmer, såfremt der f.eks kommer ændringer vedr. vores arrangementer.

Du kan følge linket ved at  klikke her

 

Det sker

 

Tillægget til Ældre Sagens medlemsblad 'Det sker', viser alle de arrangementer som er i det distrikt som vi tilhører - Distrikt 6.

Man er velkommen til at deltage i, uanset hvor og hvilken afdeling der afholder dette. Ved at klikke på dette link - kommer du direkte til det sidste nummer af Det sker

   

 

Sidst opdateret 11.05.2022