Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Afholdt arrangement: Frivilligfrokost 31. januar 2024

Frivilligfrokost den 31. januar 2024

Frivillige i Ældre Sagen i Hørsholm var den 31. januar 2024 inviteret til frokost på Restaurant Trekosten i Nivå, hvor vi blev beværtet med en meget lækker 3 retter menu.

Det blev en dejlig eftermiddag, hvor der lige fra begyndelsen var en hyggelig stemning, og det var tydeligt, at alle befandt sig godt i hinandens selskab.

Formand Peter Brandi takkede de frivillige i velkomsttalen, og nævnte blandt andet, hvor meget deres frivillige arbejde blev respekteret og værdsat, og at de skabte glæde hos mange mennesker.

Peter Brandi nævnte også i sin tale, at Ældre Sagens medlemstal nu er på snart 6.000 personer, og at der var sket en markant stigning inden for det sidste års tid.

Thorkild Gruelund holdt festtalen og fortalte om de 30 år, han havde været i kommunalbestyrelsen.

Muntert fortalte Thorkild nogle interessante oplevelser fra sit arbejdsliv hvor han sammen med byrådsarbejdet havde haft et værtshus, som han selv kaldte det. Endelig fortalte han om sin glæde over at have modtaget Ridderkorset, og det gav ham anledning til at fortælle Admiralens vise. En fornøjelig tale med munterhed, vid og bid.

Kirsten Holmehøj

Sidst opdateret 26.05.2024