Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

17. april 2023 - Judy Glosted

Det var en rigtig flot forårsdag med høj, blå himmel og fuld sol. Men det kunne ikke holde 84 personer fra at komme til Sognegården i Hørning for at høre Judy Glosted synge og underholde.

Judy Glosted har altid været glad for at synge og underholde, og har gennem flere år optrådt som sanger og konferencier ved forskellige lejligheder. Tidligt i sit liv blev hun meget fascineret af cirkus, og på et tidspunkt oplevede hun at få et af sine drømme til at gå i opfyldelse, nemlig at blive sprechstallmeister i Cirkus Benneweis som afløser for Diana Benneweis. Det blev til 10 spændende år i cirkusverdenen, hvor hun fik lov at optræde i de store og flotte skrud og sølvlammerede jakker, som hun havde fået lov at tage med sig, da Cirkus Benneweis måtte lukke. Den første halvdel af hendes optræden var hun iført denne 30 år gamle, men stadig flotte jakke, som hun påstod ikke lugtede så voldsomt af støv fra savsmuld og elefanter, som man skulle tro. Undervejs i koncerten blev sang og musik  også krydret med gode historier fra Judy Glosteds liv i cirkusverdenen.

Efter den tid har hun indtil videre fået 5 gode og festlige år som sangerinde i gruppen ’Fede Finn & Funny Boyz’. Det var ikke så meget repertoiret derfra, vi fik smagsprøver på, men en god blanding af nogle af hendes favoritsange gennem årene. Både smukke ballader, som Månestrålen og Avenuen, samt friske melodier der er blevet folkeeje via Birthe Kjær, som havde givet Judy Glosted lov til at tage dem på sit program, for som Birthe Kjær sagde, så havde hun nok at dele ud af. Også den type sange blev flot fremført af Judy Glosted, flere gange med ’hjælp’ fra publikum, der blev opfordret til at synge med, specielt på refrænerne.

Det blev et par absolut gode og festlige timer den eftermiddag i Sognegården.

/sks  

Sidst opdateret 18.04.2023