Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Sorg og livsmodsgruppe - AFSLUTTET november 2020

Pressemeddelelse

Sorg og livsmodsgruppe i regi af Ældre Sagen Mariagerfjord.

For 5 måneder siden var Ældre Sagen i Mariagerfjord igen ved at etablere en samtalegruppe for ældre, der har mistet. Der var stor interesse, men på start dagen, lukkede Danmark ned i forbindelse med Corona pandemien.

Torsdag d. 3. september kl. 13 starter vi igen en samtalegruppe i Medborgerhuset Skibsgade 28 i Hobro. 
I forbindelse med Corona pandemien, følger vi selvfølgelig sundhedsstyrelses retningslinjer, så vi kan passe rigtig godt på hinanden. Det betyder, at du skal tilmelde dig til Elly Bjerring 30 32 49 16 - tilmeldingen er fortrolig og på ingen måder bindende.

Du kan deltage efter behov i perioden til og med torsdag d. 26.11.

Lokalet er indrettet med den fornødne plads og afstand, vi har håndsprit, og vi serverer kaffe og brød på engangsservice. Vi kan heller ikke give håndtryk og synge en sang - men vi kan være sammen på tryg vis.

Samtalegruppen er for ældre, der har mistet - og formålet er, at du ved at være sammen med ligestillede, oplever at blive hørt og forstået. Ved at dele tanker med andre, vil den enkelte bedre kunne leve videre med savnet og minderne. 
Forløbet tager udgangspunkt i ønskede temaer, og de 2 frivilliges opgave, er blandt andet at støtte den enkelte i et trygt miljø og sikre at alle deltagerne får taletid.

Sorg heles ved at deles.

M.v.h.

Dorte Bang

Soc.Hu. koordinator i Ældre Sagen Hobro 
tlf. 60 31 64 07 
mail : bangdorte@gmail.com

Sidst opdateret 06.12.2020