Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Sund Livsstil for Livsnydere

Livsstilscoach Jytte Bille, der har mere end 35 års erfaring med sund livsstil, delte 11. maj 2022 sin viden med de mange deltagere i InSide, der gerne vil det sunde liv.
For det skal være effektivt og nemt at efterleve, og der skal være plads til hygge.

Jytte Bille fortalte engageret om sit liv med ambitioner og udfordringer, både erhvervsmæssigt og privat. Om, hvordan det var at sætte sig et mål og gå efter det!
Om at nyde livet - hele livet.

Det har absolut ikke været et kedeligt liv, kan man fornemme. Jytte Bille har været livsstilscoach siden 1980 og har haft en erhvervskarriere indenfor finans og ejendomme, indtil hun i 2017 startede sin nuværende virksomhed.

Jytte Bille lagde især vægt på, hvor vigtigt, det er at undgå at sætte regler og forbud for sig selv i "jagten" på det sunde liv. Det skal jo ikke gå hen og blive kedeligt at have en sund livsstil! Man er selv ansvarlig for at afbalancere sit eget liv. Det var rart at blive mindet om, hvad man selv kan gøre - ganske gratis - for at få et sundt liv.

Livet er fantastik. Man skal leve livet - ikke blot overleve det.

Jytte Bille pointerede blandt andet, at det især er vigtigt at tænke på sig selv og ikke blot gøre "som de andre" - at tænke på, hvad der er vigtigt for dig, og hvad der gør dig glad...

I pausen blev der serveret lækker tapas med et glas rosé til, hvorefter der var tid til fordybelse, eftertanke og spørgsmål til Jytte Bille, der beredvilligt var til rådighed med mange gode svar.

Sidst opdateret 15.06.2024