Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Livsfortælling (i tide)

Alle har en spændende livshistorie, som fortjener at blive fortalt.
Det kunne ca. 25 deltagere bekræfte efter at have hørt Unna Hvids foredrag om at skrive sin livsfortælling - i tide

Den 1. november 2021 havde rigtig mange fundet vej til InSide for at høre Unna Hvids foredrag om at få nedskrevet sin livshistorie i tide.

null

Unna Hvid forklarede, hvordan det kan give afklaring for én selv, men måske også give forklaringer på reaktioner i forskellige situationer for de personer, fortællingen er tiltænkt. Unna Hvid kom med flere spændende og rørende eksempler på dette.

Vi fik gode råd om at skrive ikke blot om de gode oplevelser, men også om de svære ting. Vi er forskellige personer, og en begivenhed opleves ofte forskelligt for de involverede parter.

Herudover kom det gode råd at finde de livsbegivenheder, der har gjort indtryk og måske ændret livsbaner. Man kan skrive om dem, og selv om der er flere år imellem dem, kæder man dem så sammen med en kort fortælling om, hvad der overordnet skete i de mellemliggende år. Skriv ca. 20 minutter om dagen og start næste dag med at læse igennem, evt. rette og så gå videre. På den måde er risikoen for at "gå død" i opgaven ikke så stor, og det er vigtigt, at der ikke går alt for mange år med det, da man forandrer sig over årene og ser begivenheder i et andet lys.

 

God fornøjelse med opgaven

 

Sidst opdateret 18.04.2023

  • Ellen Margrethe Clausen

    • Formand i lokalafdelingen | Næstformand i koordinationsudvalget

    Mobil
    21649957