Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Digital kontakt til det offentlige

Digital Post og selvbetjening

Få hjælp til at løse dine it-problemer

Har du problemer med MitID eller Digital Post? Driller din mail, printer eller router? Eller har du spørgsmål om din smartphone, tablet eller computer?

Der er hjælp at hente, hvis du har spørgsmål om din computer eller tablet. It-kyndige frivillige rundt om i landet sidder klar til at hjælpe og give dig gode råd om it.

Vær opmærksom på, at tilbuddene i de forskellige lokalafdelinger varierer. Her er en række muligheder for dig:

Videoen vises ikke, da cookies er fravalgt. Klik her for at tilvælge marketingscookies

It-kurser

Mange lokalafdelinger tilbyder forskellige it-kurser. Der er kurser i at bruge en PC for nybegyndere, og der er kurser for mere erfarne brugere. It-underviseren afholder kurset med hjælp fra en eller flere medhjælpere, som er til rådighed ved spørgsmål fra kursisterne.

It-hjælp

Du kan få hjælp i dit hjem, hvis du har problemer med din PC. En it-hjælper kommer på besøg og hjælper med dit it-problem. Her får du gode råd til, hvordan du bruger din pc.

It-café

En it-café tilbyder frivillige hjælp til at få løst it-problemer eller benytte it inden for et fast tidsrum. Det er som regel muligt for dig, der ønsker hjælp, at komme uden tilmelding. Så får du hjælp til lige det, der giver problemer.

Sådan får du hjælp til it Kontakt den lokale afdeling af Ældre Sagen og hør mere om dine muligheder for at få hjælp. Det er gratis at få hjælp til it og du behøver ikke at være medlem af Ældre Sagen.

Kontakt din lokalafdeling og få hjælp til it 

 

Find it-hjælpere nær digÆldre Sagens lokale afdelinger tilbyder både support og kurser. Tilbuddene varierer i de forskellige lokalafdelinger, og du er velkommen til at søge hjælp i en anden lokalafdeling, end den der ligger nærmest dig. 

Her kan du se eksempler på de it-tilbud, lokalafdelingerne har:

It-kurser

Mange lokalafdelinger tilbyder forskellige it-kurser. Der er kurser i at bruge en smartphone, tablet eller pc for nybegyndere, og der er kurser for mere erfarne brugere. It-underviseren afholder kurset med hjælp fra en eller flere medhjælpere, som er til rådighed ved spørgsmål fra kursisterne.

It-hjælp i hjemmet

I flere af vores lokalafdelinger kan du få hjælp til it hjemme hos dig selv. Hvis du fx har problemer med din smartphone, tablet eller pc, kan en it-hjælper komme på besøg og hjælpe med dit it-problem. 

It-café

Rundt om i landet tilbyder mange lokalafdelinger også it-hjælp i deres it-caféer, hvor du kan få løst it-problemer eller få hjælp til at installere fx MitID og Digital Post. I it-caféen er det personlig betjening og din problemstilling, der er i centrum.
 

Sådan får du hjælp til it Kontakt din lokale afdeling af Ældre Sagen og hør mere om dine muligheder for at få hjælp. Det er gratis at få hjælp til it og du behøver ikke at være medlem af Ældre Sagen.

Kontakt din lokalafdeling og få hjælp til it 

 

Bliv frivillig

Ældre Sagen er Danmarks næststørste frivilligorganisation.
Vi er 20.000 frivillige over hele landet – og vi har brug for dig.
Sammen med os kan du gøre en forskel for et andet menneske. Du kan være frivillig på mange forskellige måder.
Læs også: Fem gode grunde til at blive frivillig
Bliv frivillig

Sidst opdateret 20.04.2022