Pårørendefuldmagt vedrørende personlige forhold

På denne side kan du udfylde din fuldmagt vedrørende personlige forhold med dine personlige informationer.

Du kan se et eksempel på en færdigudfyldt fuldmagt her

Vi anbefaler, at du læser vejledningen, før du udfylder fuldmagten. Det er også muligt at få hjælp ved at klikke på ikonerne med spørgsmålstegn nedenfor.

Når du har udfyldt felterne nedenfor, skal du klikke på "Hent fuldmagten". Men først skal du markere, at du har læst vejledningen. Derefter skal du printe dokumentet og underskrive det.

Læs vejledningen til fuldmagterne her


Fuldmagtsgiver

Her skriver du navn, cpr.nr. og adresse på fuldmagtsgiver.
Navn *
Fødselsdato (eks. 050545) *
Adresse *
Postnummer *
By *

Fuldmægtig

Her skriver du navn, fødselsdato og adresse på fuldmægtigen. Fuldmægtigen kan være ægtefælle, barn, stedbarn, sviger barn, et hvilket som helst andet familiemedlem eller en ven eller nabo. 
Navn *
Fødselsdato (eks. 050545) *
Adresse *
Postnummer *
By *

Alternativ fuldmægtig

Her skriver du navn, cpr-nummer og adresse på en alternativ fuldmægtig, som kan benytte fuldmagten, hvis førstnævnte fuldmægtig ikke kan eller vil påtage sig opgaven.
Navn
Fødselsdato (eks. 050545)
Adresse
Postnummer
By

HENT DOKUMENTER

Når fuldmagten er skrevet og printet ud, skal den dateres og egenhændigt underskrives af fuldmagtsgiver.

Man kan vælge at lade to vitterlighedsvidner overvære underskrivelsen og attestere, at fuldmagten blev underskrevet af fuldmagtsgiver på den pågældende dato, samt at denne var i stand til at handle fornuftmæssigt og forstå konsekvenserne.

Vidnerne skal på fuldmagten skrive deres navne letlæseligt. De to vidner skal også skrive deres fødselsdato og adresser. Fuldmægtigen(e) kan ikke optræde som vitterlighedsvidne og vidnerne bør ikke være i familie med fuldmagtsgiver.

Læs vejledningen her