Få hjælp og støtte og deltag i aktiviteter hos Ældre Sagen

Aktiviteter

Få hjælp og støtte fra Ældre Sagens frivillige

It-hjælp

Ældre Sagens lokale afdelinger tilbyder support og kurser for dig, der gerne vil blive bedre til at benytte mulighederne i internet og teknologi.

Der er hjælp at hente, hvis du har spørgsmål om din computer eller tablet. It-kyndige frivillige rundt om i landet sidder klar til at hjælpe og give dig gode råd om it.

Vær opmærksom på, at tilbuddene i de forskellige lokalafdel

inger varierer. Her er en række muligheder for dig:

 

It-kurser

Mange lokalafdelinger tilbyder forskellige it-kurser. Der er kurser i at bruge en PC for nybegyndere, og der er kurser for mere erfarne brugere. It-underviseren afholder kurset med hjælp fra en eller flere medhjælpere, som er til rådighed ved spørgsmål fra kursisterne.

It-hjælp

Du kan få hjælp i dit hjem, hvis du har problemer med din PC. En It-hjælper kommer på besøg og hjælper med dit It-problem. Her får du gode råd til, hvordan du bruger din pc.

It-café

En It-café tilbyder frivillige hjælp til at få løst It-problemer eller benytte It inden for et fast tidsrum. Det er som regel muligt for dig, der ønsker hjælp, at komme uden tilmelding. Så får du hjælp til lige det, der giver problemer.

Sådan får du hjælp til It

Kontakt din lokalafdeling og hør mere om dine muligheder for at få hjælp.

Alle skal kunne være i kontakt med det offentlige

Ældre Sagen arbejder for, at ældre borgere ikke må føle sig presset til at lade andre overtage kontakten med det offentlige for dem, alene fordi kommunikationen er blevet digital.

Læs hele mærkesagen om digitalisering

Sidst opdateret 19.11.2018