Få hjælp og støtte og deltag i aktiviteter hos Ældre Sagen

Aktiviteter

Få hjælp og støtte fra Ældre Sagens frivillige

Bliv dus med din pc

Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med computeren, så kan du blandt andet lære, hvad en computer er, og hvordan du bruger musen med et e-læringskursus.

Du får mest ud af din computer, hvis du ved lidt om, hvordan den virker, og hvilke funktioner og muligheder den har. 

Hvis du for eksempel kun har prøvet at bruge en computer et par gange, eller hvis du bare gerne vil blive bedre til at bruge din computer, så er et e-læringskursus en god måde at lære mere. 

Klik her for at komme til kurset "Bliv dus med din computer".

E-læringsprogrammet er et samarbejde mellem Ældre Sagen og it-virksomheden KMD.

Sådan er kurset opbygget

Kurset "Bliv dus med din computer" er et e-læringsprogram. Det vil sige, at du lærer, mens du bruger din computer. Du kan sidde derhjemme eller et andet sted, mens du gør det. Du kan også dele kurset op i mindre bider.

"Bliv dus med din computer" indeholder 8 kapitler. Du kan tage kapitlerne en for en, som de passer til dig. Og du kan vende tilbage til et kapitel, hvis du gerne vil prøve det igen:

  1. Hvad er en computer?
  2. Hvad kan du bruge en computer til?
  3. Sådan bruger du musen.
  4. Sådan finder du rundt på din computer
  5. Sådan bruger du tasteturet.
  6. Sådan søger du på nettet.
  7. Sådan skriver og sender du en e-mail. 

Kurset er bygget op, så det er enkelt, overskueligt og brugervenligt. Du starter med at få en introduktion, så du får en grundlæggende viden om, hvad kurset indeholder. 

Undervejs får du også hjælp af en ekspert. Det er en figur i programmet, som forklarer de forskellige emner og giver ros og hjælp. 

Find mere læring på internettet

Hvis du har mod på mere, kan du finde mere e-læring i bibliotekernes samling af e-læringskurser om IT, som du kan bruge i din hverdag. 

Her kan du for eksempel finde små lette kurser i slægtsforskning på nettet, e-bøger, digital post, en række af det offentliges løsninger til selvbetjening og meget mere.

Find flere e-kurser på ekurser.nu 

 

Sidst opdateret 26.01.2018