Motion

Motion styrker dit helbred

Gå med når Danmark går sammen

Det er godt at komme ud at gå og gerne hver dag. 25. januar til 21. februar går Ældre Sagen med i 'Danmark går sammen'. Du kan også være med lige der, hvor du bor.

At gå en tur er også motion. Når du går, gør du noget for hele din krop og for dig selv.

Du styrker dit helbred ved at gå. Det gælder både dit hjerte, dine knogler og led. Det er godt at gå raskt til, men du kan også nøjes med at spadsere og alligevel få gavn af dine gåture. Både de små ture i hverdagen og de lange ture er gode.

I den her tid med coronavirus er det ekstra godt at komme ud at gå en tur hver dag. Især fordi vi ikke kan deltage i de fællesskaber eller motion, vi normalt har. Men vi kan stadig gå en tur selv eller sammen med en god ven eller nabo.

Videoen vises ikke, da cookies er fravalgt. Klik her for at tilvælge marketingscookies

Få motivation til gåturen

Det er nemt at gå sammen med andre. Det er også hyggeligt.

Det kan være en god motivation til, at du kommer lidt mere ud at gå eller går lidt længere. Så find gerne en at gå med. 

Det kan også være, at du bliver motiveret af at tælle skridt, finde nye steder at gå eller bare at nyde naturen.

Læs mere om, hvorfor gang er godt for dig og din krop 

Vi går sammen med hele Danmark

Du kan også tage udfordringen op sammen med os og gå med i 'Danmark går sammen'. Ældre Sagen er nemlig med i den landsdækkende kampagne 'Danmark går sammen', som er en del bevægelsens år på DR.
 
Her inviterer vi alle med ud at gå – sammen og hver for sig. Det bliver til mange gåture over hele landet, hvor alle kan være med og dele oplevelser med gåturene med hinanden.
 

Del din gåtur med os

Måske går du et smukt sted, et nyt sted eller ser noget særligt på din gåtur. Vi bliver glade, hvis du deler din gåtur med os. Det kan du gøre, hvis du er aktiv på sociale medier som Instagram eller Facebook.

Skriv: #danmarkgårsammen og #gåmed i teksten til dit billede, så kan vi følge med på dine gåture og du kan være med til at inspirere andre.

Sidst opdateret 08.02.2021