Ensomhed

50.000 ældre føler sig ensomme - find et fællesskab hos os.

Find julehygge nær dig

Vil du julehygge sammen med andre, er der mange muligheder. I hele landet arrangerer Ældre Sagens frivillige juleaktiviteter i december måned.

Måske er du til juleture, julefrokoster, julekaffe, julekor eller noget helt andet. På kortet kan du helt sikkert finde en aktivitet, der falder i din smag. Du kan deltage, hvis du er enlig, og naturligvis også sammen med fx din ægtefælle eller en ven. Klik på din region, for at finde julehygge i nærheden af dig.

Vær opmærksom på tidsfristen

En del af arrangementerne har en tilmeldingsfrist, du skal være opmærksom på. Du kan risikere at støde ind i et arrangement, der er lukket for tilmelding. Nogle af arrangementerne har en deltagerpris, andre er gratis.

Find en aktivitet nær dig

Udover julehygge er der masser af andre aktiviteter i Ældre Sagens lokalafdelinger. For at finde aktiviteter nær dig skal du besøge oversigten over aktiviteter og vælge din kommune.

Søg alle aktiviteter her

Du kan få en at følges med

Er du enlig, og har du ikke modet til at møde op til en aktivitet alene? Synes du det er svært at møde op, måske fordi det hele er så nyt, og der er så mange mennesker?

Du skal ikke give op, for vi tilbyder dig en støttende arm og følgeskab, så du har mulighed for at komme ud.

Læs om gå-med-venner

Kom godt igennem julen. 

Få tips til, hvordan juletiden bliver god, også når der er svækkede eller syge i familien.

Læs artiklen: Kom godt igennem højtiderne

 

Sidst opdateret 23.10.2019