Udendørs sofasæt fra Vestmark

Medlemspris

14.995 kr. Normal pris 18.995 kr. Rabat 4.000 kr.

Tilbuddet

Gælder i hele landet. På webshop eller i butik.

Fragt

Fri fragt til kantsten.

Samarbejdspartner

Vestmark
Assens + Online

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Vestmark
Nørre Alle 22, 5610 Assens
Tlf.: 30 70 28 64
E-mail: butik@vestmark.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bestilling

Meddel at du er medlem af Ældre Sagen og vis dit gyldig medlemskort. 

For at gøre brug af tilbuddet online skal du bruge en rabatkode. Indtast dit gyldige Ældre Sagen medlemsnummer nedenfor og få rabatkoden.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Butikkens åbningstider

Mandag- Fredag: kl. 10.00 - 17.30
Lørdag - Søndag: kl. 10.00 - 13.00

Vedligeholdelsesfrit havesæt

Vestmark tilbyder et super lækkert vedligeholdelsesfrit havesæt med komfortabel siddehøjde. Sofabord kan stilles i højden og der følger outdoor all weather hynder med. Stellet er i rustfrit pulverlakeret aluminium.

Tilbuddet indeholder

  • 2-personers sofa
  • 2 stk. lænestole
  • Outdoor hynder i valgfri farver
  • Hæve-/sænke bord med keramikplade

Vestmark's historie

Siden 1989 - ja, det er nu over 30 år siden - har de importeret havemøbler fra Fjernøsten. Havemøbler og tilbehør til danske og udenlandske møbelhuse, restauranter og hoteller. Med deres mange års interesse for udemøbler, deler de meget gerne ud af deres viden og erfaring. De er hele tiden opdateret med nyheder til udelivet og har de seneste år arbejdet hårdt for at finde kvalitetshavemøbler, der holder til det skandinaviske klima. 

Det kan være svært at købe havemøbler online, men de har forsøgt at beskrive og illustrere deres tilbud så godt som muligt. Ellers sidder de klar ved chat, telefon og mail, så du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål. Sammen kan de finde lige det, du ønsker, så du bliver helt tilfreds.

Du er også meget velkommen i deres fysiske butik på Fyn. Her kan du stille og roligt udforske tilbuddet med en kop kaffe, mens de giver råd og vejledning om dine nye havemøbler. Deres indretningsarkitekt kan hjælpe med tegning og ideer til indretningen af terrassen. I butikken har de mere end 1000 m2 med udemøbler, du kan prøve.